Beck New York City egyéni 1. forduló mérkőzés nyugdíjas

New York. Szlovák teniszező Karol Beck nem nyert az első fordulóban a kislemez, a US Open Grand Slam. Ward edző Jána Krošláka éves elleni mérkőzés argentin Diego Junqueira után az első szettet, amely zökkenőmentesen elvesztette 2: 6, a jobb váll sérülés.

Szlovákia jött valamint a második képviselője a férfi egyesben. Lukáš Lacko búcsút a versenyt kedden elvesztése után a hazai trojsetovej amerikaiak Donald Young. Beck maximumot bíróság Flushing Meadows fennmaradó nyolc, 2004-ben

A legjobb szlovák singlistu sajnálom, hogy az ő teljesítménye bet365 online sportfogadás az idei US Open tartott ilyen röviden.

„Két héttel a US Open, én szinte nem játssza végig, és én képzett jó néhány, mert gondjaim voltak a jobb karját.Fájdalom, majd eltűnt egy hétig, de közben oktatást közvetlenül a US Open az én sérülés ismét helyreáll. Én ki akartam próbálni, hogy megy, és beléptem a párbaj 1. forduló, de előrehaladtával perc, a fájdalom még fokozódott, úgyhogy miután az első szettet éves mérkőzés. Sajnálom, mert otthon voltam elfogadható sokat.


Azon kevesek közé cserék lehetett látni, hogy Junqueira nem ellenfél, amelyen keresztül lehetetlen lenne, hogy menjen „, hogy a 2. forduló, ahol a látszólag várt bajnok a 2009-es argentin Juan Martin del Potro. Most lesz a tenisz pár napos béke és doliečim a kárt. Meggyőződésem, hogy két vagy három hétig voltam képes lesz visszatérni a verseny körhinta „, mondta TASR Beck.

Lukáš Lacko nem nyert az első fordulóban az egyéni Grand Slam US Open kedden.A helyzet szerencsés vesztes elvesztette a kártya tulajdonosa ingyenes házhoz egy amerikai Donald Young három szettben 4: 6, 2: 6 és 4: 6.

A Lacko ez volt a második részvétel a fő verseny Flushing Meadows tavaly is elvesztette a nyitó fordulóban a kedvenc brit Andy Murray. Ward edzője Tibor Tóth a New York-enyhítette prémium 19.000 amerikai dollár.

Lacko nem működött hazai meccset a fiatal, amikor kétszer elvesztette az amerikai adminisztráció és épített egy vezető 4: 1. Szlovák Davis-kupa játékos ezt követően csökkent 3: 4, azonban azt a következtetést készlet tartozott Young. A második felvonásban Lacko tartott lépést az ellenfélnek csak az állami 2: 2.

A másik négy drágaköveket váltak áldozatául Young, amely szolgált minőségű és biztonságosabb hosszabb cserék az alapvonaltól.Az elején a harmadik meg, az amerikai után egy gyors ellentámadás megszerezte a vezetést, 2: 0. Lacko bár az állás 2: 2, de az ötödik GEME ismét elvesztette adogatását és Young már rendelkezésre álló sikeres lezárása. Az állam 5: 4 alakítunk az aktuális szolgáltatás a sorrendben egy második mérkőzés pontot.

Az Lacko döntött veresége Young különösen pedig visszatér. „Az alapvető különbség az, hogy míg a fiatal király visszatér minden az én-szolgáltatás, vagyok az ő szolgáltatást azoknak lassú kanyarodás uhral nagyon kevés pontot, nem tudtam rávenni nyomás alatt.”

„Young játszott agyag stílust nem szeretem. Játszott nagy liftované forog a fonák is halott labdát, amely alig tudtak bet365 sportfogadás bónuszok semmit. Az első szettben játszott igazán jól, hogy gyorsítsák fel.A második szettben kezdődött, hogy lerövidíti, de nem tudtam rendesen használni. „

” Voltak a részemről néhány WINNERY a tenyeres, de ez volt a túl kevés ahhoz, tudtam be ezt a mérkőzést. ” mondta TASR Lacko, aki a jövő héten bemutatja az challengeri Franciaországban.

az ő részvétele a Davis Kupa találkozó részt az első csoport euro-afrikai zóna a Davis Kupa ellen Ukrajnában agyag Pozsonyban NTC még nyitva .

„ez még messze van. Szólok a kapitány Milos Mecir hogy a gróf rajtam párbaj, vagy fel kell szabadítani az egyéb versenyek. „Men – Singles 1. forduló:

Junqueira Diego (Arg.) – Karol BECK (SR) 6: 2 – ret

Donald Young (USA) – Lukáš LACKO (SR) 6: 4, 6: 2, 6: 4

Bet365 kifizetés hogyan