Hantuchova elment egy edzés volt a végső

Birmingham, Pozsony. A második hétfői záró WTA torna Birmingham Lisicki – Hantuchova az eredmény 3: 2, a szlovák teniszező az időt, hogy a kezelési karok. Gyógytornász adott neki egy rövid masszázs, de ez sem segített. Hantuchova elvesztette a maradék három drágaköveket és egyezik összesen 3: 6, 2: 6. Ennek ellenére sem távoztak a versenyből lelógó fejét.

„Elmentem Birmingham fű egy edzés előtti Wimbledon volt az utolsó,” mondta a telefon 28 éves teniszező. „Szeretném befejezni a verseny játék korlátozó fájó karját, de lehet elvenni egy csomó pozitív.” Esős vasárnap segített

Az utolsó fordítás esős vasárnap hétfőn.Daniela Hantuchová (28) ellen volt Sabine Lisickej (100.) papír a kedvenc, de a helyzet a német teniszező álláspontja nem tükrözi a teljesítményt.

Lisicki két évvel ezelőtt volt a negyeddöntőben Wimbledon rangsort 22. WTA, de aztán megsérült bokája tavaly, és hogy sok nyilvántartásba. Ő kiesett a top száz. Most csinálja vissza. Ő nyerte a versenyt anélkül, hogy elveszítené a sor, kiütötte a negyeddöntőben, és egy másik játékos a szlovák Rybarikova.

“Sabine jobban játszott, mint amire számítottam,” ismerte Hantuchova. „Kiváló servovala, labda lőtt mintegy 200 km óránként. A szolgáltatás rendkívül fontos, a fűben. Az agresszív tenisz illeszkedik a felületre. Még a csere szinte minden a helyére bíróság.Ez volt egyértelműen jobb, megérdemelten nyert. „Lisicki a végső egyszer sem veszít és adminisztráció szünet Hantuchova háromszor.

„Én ma már nem hivatkozhat a szolgáltatást, jobb váll nekem a végén a hét pobolievalo”, mondván Hantuchova. „Azt hittem, hogy a vasárnapi le rólam ez segít, de ez nem történt meg.” A cím fű illan

Hantuchova játszotta 12. döntőben négyszer volt bennük sikeres – Indian Wells 2002-ben és 2007 Linz 2007-ben és idén Pattaya 2011. Minden diadal született a kemény felületre, egy címet a fűben, miközben ő menekül.Nem sikerült még a döntőbe Eastbourne 2004 ellen az orosz Kuznyecova.

„A füvön játszani nagyon boldog és Wimbledon a kedvenc torna,” tette hozzá az edző Zverenkyňa Mateja Liptáka. „Nem tudok várni az első mérkőzés.”

Hantuchová s edző hétfőn, miután a döntőben utazott másik versenyre előtt Wimbledon Eastbourne. De nem tudni biztosan, hogy fog játszani.

„Az egészség a legfontosabb. Van, hogy forduljon orvoshoz, hogy a válla jobbra. Nem akarok kockáztatni semmit, „mondta,” Ha úgy érzem, a fájdalom, apparently’ll egy rövid szünetet. Hogy én alkalmasnak Wimbledonban.Herne úgy érzem, nagyon jól. „Közeledik a top 20

Hantuchova Birmingham enyhítette egy csekket 19.000 dollárt, és 200 pontot WTA rangsor. „Nem tudom, hány helyen lehet mozgok a rangsorban. Nem zavarja a számlálási pontok összpontosítani tenisz, „mondta. „Úgy érzem, hogy az edző Lipták vagyunk a helyes úton.”

Hantuchova volt 2003 januárjában a World pénteken. By Mateja Liptáka, ha az orvosilag alkalmas és terjeszteni ezt az űrlapot más versenyekre, hamar tudott visszatérni a top 20. Az új helyzetben költözött a 25. helyen.